theKUKURKELAPAstudio

By: kukur kelapa

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]
Thursday, 17-Sep-2009 07:06 Email | Share | | Bookmark
Artwork review




Just for review......

Sempena musim cuti ni & sebelum bercuti hari raya aidilfitri, eloklah kita review balik suma kerja-kerja yg penah kita buat sebelum nih....termasukla jugak dalam kehidupan ini, kita perlulah sentiasa 'review' balik tentang perkara-perkara yg telah kita buat....yang mana baik perlulah dikekalkan manakala yg buruk tu 'demolish' aje cepat-cepat....mudahan-mudahan kita sentiasa ditahap yg memuaskan.....


..Adioss...chow....


'creation is a willingness'

by kukur kelapa
< a.k.a. archaiiy >
photoblog @ http://kukurkelapa.fotopages.com
email : kukur_kelapa@yahoo.com
YM : kukur_kelapa
contact : +6(012) 266 0857



Monday, 10-Aug-2009 00:25 Email | Share | | Bookmark
Kursus Induksi Umum KPKT | Port Dickson

 
 
 
View all 37 photos...



...NEW UPDATE!!!!...BUT STILL IN EDITING PROCESS FOR A FEW MORE...































Salam buat semua,

Sepuluh jari dipohon pada semua yg x sabar2 menantikan foto masing-masing time induksi aritu. Walaupun belum tiba hari raya lagi tapi adalah lebih baik kalo mohon mahap awal2 ek...Sori la geng-geng semua, gambar korang suma ada lebih kurang 600 pcs sumanya...x dapat nak edit sekaligus, walaubagaimanapun gue try d'best untuk mengh'update' sepertimana yg telah dijanjikan....so, untuk entry kali ni gue masukkan sket2 dulu la untuk tatapan korang semua....

Memang seronot time induksi aritu, banyak gak gambar 'candid' korang yg gue snap..hehe...tp nanti gue hupdate slow2 ekkk....anyway thanx to you all guy yg give very much support untuk team induksi kita n give support kat gue amik gambo....buat semua yg terlibat dalam induksi aritu,bebaik la buat kerja, jgn asik mengulat je...akhir kata, selamat bertugas kembali...



..Adioss...chow....


'creation is a willingness'

by kukur kelapa
< a.k.a. archaiiy >
photoblog @ http://kukurkelapa.fotopages.com
email : kukur_kelapa@yahoo.com
YM : kukur_kelapa
contact : +6(012) 266 0857




Saturday, 8-Aug-2009 04:19 Email | Share | | Bookmark
FENDI & FARA Wedding | Seremban




...STILL IN EDITING PROCESS...

..Adioss...chow....


'creation is a willingness'

by kukur kelapa
< a.k.a. archaiiy >
photoblog @ http://kukurkelapa.fotopages.com
email : kukur_kelapa@yahoo.com
YM : kukur_kelapa
contact : +6(012) 266 0857


Sunday, 2-Aug-2009 08:00 Email | Share | | Bookmark
ADAM & HAWA Wedding | Kuala Lumpur



...STILL IN EDITING PROCESS...

..Adioss...chow....


'creation is a willingness'

by kukur kelapa
< a.k.a. archaiiy >
photoblog @ http://kukurkelapa.fotopages.com
email : kukur_kelapa@yahoo.com
YM : kukur_kelapa
contact : +6(012) 266 0857




Friday, 31-Jul-2009 00:00 Email | Share | | Bookmark
Kursus Induksi KPKT 2009|Port Dickson

 
 
 
View all 45 photos...
























Tanggal 27-29 Julai 2009 merupakan waktu penjawat awam KPKT (Kementerian Perumahan & Kerajaan Tempatan) menghadiri kursus induksi modul khusus di Glory Beach Resort, Port Dickson. Kursus ini merupakan syarat wajib bg semua penjawat awam sebelum dapat pengesahan jawatan masing-masing.

Macam-macam yang dialami oleh peserta kursus....ada yang seronok, ada yang boring, ada jugak yang takde perasaan langsung. Namun masing-masing memberikan kerjasama yang sepenuhnya.
Buat semua peserta-peserta kursus yang dah x sabar2 menunggukan foto masing tampil dengan penuh gayanya, di sini disembahkan aksi-aksi korang yang ketika kursus...sorila kalo ada mana-mana 'candid photo' yang x disangka-sangka....

..Adioss...chow....


'creation is a willingness'

by kukur kelapa
< a.k.a. archaiiy >
photoblog @ http://kukurkelapa.fotopages.com
email : kukur_kelapa@yahoo.com
YM : kukur_kelapa
contact : +6(012) 266 0857



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net